085-0290035 Zonnedauw 4 9202PA Drachten

Vragen over Budgetcoaching

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over budgetcoaching.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk van start te gaan. Doorgaans wordt het eerste gesprek binnen 1 a 2 weken gepland. Uiteraard is de snelheid van de opstart ook afhankelijk van uw medewerking. 

Budgetcoaching is geschikt voor iedereen. Echter als u schulden en/of achterstanden heeft waar betalingsafspraken gemaakt moeten worden die u zelf niet kan of wil maken dan adviseren wij u om te kiezen voor budgetbeheer of bewindvoering. In het geval van (onbeheersbare) schulden en/of een onoverzichtelijke situatie is het voor ons niet haalbaar om u de juiste hulp te bieden met budgetcoaching. Ook maken wij geen betalingsafspraken met schuldeisers zelf als er geen sprake is van budgetbeheer of bewindvoering. Wij willen de schuldeisers zo veel mogelijk garanderen dat de regelingen nagekomen kunnen worden en dat is niet mogelijk als wij zelf de betalingen niet kunnen uitvoeren.

Ja, Als u heeft gekozen voor budgetcoaching dan helpen wij u bij het inzichtelijk maken van uw persoonlijke situatie en adviseren u in uw vervolgstappen. U bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor uw financiële handelingen en het beheer van uw rekening(en). 

Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.