Budgetcoaching

Bij budgetcoaching worden mensen tijdelijk begeleid bij hun geldzaken. De budgetcoach helpt bij het op orde krijgen van uw financiën.
Hij helpt bij het opzetten van een financiële planning en ondersteunt bij het in balans brengen van uw inkomsten en uitgaven.


Budgetcoaching

Budgetcoaching​Budgetcoaching is heel iets anders dan beschermingsbewind of budgetbeheer. Bij budgetcoaching blijft u namelijk zelf volledig verantwoordelijk voor het beheren van uw geldzaken. Ook worden alle beslissingen omtrent deze geldzaken door u zelf genomen. Waar een bewindvoerder of budgetbeheerder het van u overneemt, ondersteund een budgetcoach u bij het beheren van uw geldzaken.

​​Tijdens dit traject helpen wij u om orde te krijgen in uw geldzaken, we maken een budgetplan en leren wij u om een goede administratie aan te leggen zodat u het overzicht niet opnieuw kwijt raakt, en problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

  • U krijgt weer inzicht in uw financiën
  • Handige en praktische tips
  • Persoonlijke begeleiding
  • U leert hoe u uw financiën de baas kunt blijven
  • Een tijdelijke steun en toeverlaat

Een budgetcoach is géén schuldhulpverlener, dit gaat een stap verder. Je kunt met grote schulden niet bij een budgetcoach terecht, als de schulden te groot zijn dan is budgetbeheer of bewindvoering wellicht een volgende stap in het oplossen van uw schulden.

Klik hier om een afspraak te maken.