085-0290035 Zonnedauw 4 9202PA Drachten

Nieuwsoverzicht

Pinksteren

Op maandag 6 juni zijn wij in verband met 2e Pinksterdag gesloten. Het weekgeld van deze dag wordt nu op vrijdag 3 juni overgemaakt. Houdt hier rekening mee.

Lees meer

Hemelvaart

Hemelvaart

Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten.Het leefgeld word op deze dagen normaal overgemaakt. Maandag 30 mei zijn wij weer aanwezig.

Lees meer

Koningsdag

Op woensdag 27 april zijn wij in verband met koningsdag de gehele dag gesloten. Het weekgeld wordt op deze dag normaal overgemaakt. Op donderdag 28 april staan wij weer tot uw beschikking.

Lees meer

Pasen 2022

Op vrijdag 15 april (Goede vrijdag) en op maandag 18 april (2e paasdag) zijn wij gesloten. Het weekgeld van vrijdag 15 april wordt normaal overgemaakt.Het weekgeld van maandag 18 april wordt nu op vrijdag 15 april overgemaakt. Houdt hier rekening mee!

Lees meer

Feestdagen gesloten

In verband met de komende feestdagen zijn wij gesloten op; vrijdag 24 december vrijdag 31 december Het leefgeld van vrijdag 31 december wordt normaal overgemaakt. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en vooral een gezond 2022!

Lees meer

Uw leefgeld en de feestdagen

leefgeld-Feestdagen

In verband met de komende feestdagen kan het zijn dat uw leefgeld op een andere dag word overgemaakt. Kijk hieronder of dit voor u van toepassing is; Kerstdagen: Ontvangt u normaal uw leefgeld op: donderdag of vrijdag? In de week voor kerst wordt uw leefgeld dan overgemaakt op: Woensdag 22 december Jaarwisseling: Hier zijn géén wijzigingen van toepassing! Uw leefgeld rond de jaarwisseling wordt gewoon op de voor u…

Lees meer

Bereikbaarheid via WhatsApp

Zoals u weet zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp. Wij reageren op u bericht binnen 24 uur op werkdagen (ook bij een blauw vinkje). Omdat wij meerdere berichten op een dag ontvangen is het voor ons helaas onmogelijk om direct op uw bericht te reageren. Meerdere berichten achterelkaar sturen zal dit niet gaan versnellen. Houd hier rekening mee!

Lees meer

Pinksteren

Op maandag 24 mei zijn wij in verband met 2e Pinksterdag gesloten. Het weekgeld van maandag 24 mei wordt nu op vrijdag 21 mei overgemaakt. Houdt hier rekening mee!

Lees meer

Hemelvaartsdag

Op donderdag 13 mei zijn in verband met Hemelvaartsdag de gehele dag gesloten.Het weekgeld word op deze dag wel normaal overgemaakt. Op vrijdagochtend 14 mei zijn wij weer aanwezig.

Lees meer