Wat is Budgetbeheer en/of Inkomensbeheer

Wanneer u (tijdelijk) niet in staat bent om uw eigen geldzaken goed te regelen, dan is er een mogelijkheid om dit door Box Budgetbeheer en Bewindvoering te laten beheren. Dit noemen we dan Budgetbeheer of Inkomensbeheer.

Wij helpen u graag om uw financiële zaken weer op orde te krijgen. Met een zogenoemde beheerrekening zorgen wij voor de betaling van vaste lasten, uw wekelijkse huishoudgeld en eventuele aflossingen op uw schulden.
We leggen de gemaakte afspraken vast in een budgetplan.
Daarnaast wordt er ook geld gereserveerd voor eenmalige betalingen en voor onvoorziene uitgaven.
Zo wordt er voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan of dat schulden verder oplopen.

Kijk voor meer informatie op onze website: boxbudgetbeheer.nl

#box #budgetbeheer #budget #budgetteren #inkomensbeheer #budgetadvies #zonnedauw4 #drachten #financieel #financiele #problemen #geld #aanmaningen #incassobureau #loonbeslag #schulden #schuldenvrij #betalingsachterstand #incassokosten #leefgeld #betalingsregeling #deurwaarder #smallingerland